🐶 Upoznajte Pet Atelier na Danima otvorenih vrata u KOSSP-u! 🐱

Woof! Svim našim dvonožnim i četveronožnim prijateljima!

S velikim uzbuđenjem najavljujemo naše sudjelovanje na Danima otvorenih vrata u KOSSP-u 08.07.2023. od 09h do 15h! Ovo je prilika da se osobno upoznate s našim timom i proizvodima, dok uživate u danu ispunjenom zabavom i edukacijom.

Što možete očekivati?

U Pet Atelier-u znamo koliko vaši kućni ljubimci znače za vas. Zato smo pripremili prezentaciju naših premium igračaka i opreme. Otkrijte kako naši proizvodi mogu obogatiti život vaših ljubimaca i poboljšati njihovu svakodnevicu.

Ali, to nije sve! Pripremili smo posebno iznenađenje – naše malo natjecanje! Iako ne možemo otkriti sve detalje, obećavamo da će biti puno navijanja, zabave i smijeha.

Zašto nas posjetiti?

Naš tim je posvećen pružanju najbolje brige za vaše kućne ljubimce. Želimo vam približiti proizvode koji su ne samo zabavni i praktični, već i sigurni i zdravi za vaše četveronošce. Dođite i pridružite nam se, i vidite zašto je naša paleta proizvoda omiljena među vlasnicima kućnih ljubimaca.

Rezervirajte 8.srpanj 2023 u vašim kalendarima i pridružite nam se na Danima otvorenih vrata u KOSSP-u. S veseljem vas očekujemo na našem štandu gdje možete upoznati naš tim i naučiti više o našim proizvodima.

Također smo ponosni što smo i dio KOSSP obitelji i pozivamo vas da se prijavite na aktivnosti koje je klub pripremio, a više o programu možete saznati na ovoj poveznici.

Form

Ne možete doći do nas na Dane otvorenih vrata? Nema problema! Jednostavno se prijavite na naše novosti i budite u toku sa budućim akcijama u Pet Atelieru. Svakako imajte na umu da 31.07.2023. nagrađujemo jednog sretnog pretplatnika sa godišnjom zalihom vrećica za kakicu 🙂