Pawtastična trgovina prilagođena kućnim ljubimcima koja ima sve što treba vašem psu ili mački.

Tko smo mi

Dobro došli na Pet Atelier web stranicu. Cijenimo što želite znati više o nama i svakako se veselimo što ćete nas posjetiti i u našoj trgovini na adresi VI Podbrežje 24, Zagreb. U međuvremenu, dopustite da Vam kažemo nešto više o nama.

Pet Atelier je lokalna i internet prodavaonica opreme i hrane za kućne ljubimce u Zagrebu. Naša misija je vlasnicima pasa i mačaka pružiti mogućnosti da mentalno stimuliraju svoje ljubimce kako bi skupa s njima živjeli dug i sretan život. Najdraže nam je kada svoje ljubimce dovedete k nama u trgovinu da ih upoznamo i pružimo im priliku da sami sebi izaberu igračku, hranu i poslastice.

Slatka cupava maca
Image by Freepik

Naš cilj

Naš cilj je pawtastična trgovina prilagođena kućnim ljubimcima koja ima sve što vašem psu ili mački treba. Iako naša trgovina nije velika, trudimo se ponuditi dugoročno prijateljstvo, udijeliti savjet te individualno pristupiti svakom psu i vlasniku jer svaka šapa je za nas posebna.

Naša vrata su se prvi put otvorila 16. svibnja 2022. godine i iako smo još uvijek mali, svaki dan sve više rastemo zajedno s našim najdražim ljubimcima.

Hvala još jednom što ste posjetili našu stranicu i saznali više o nama! Vidimo se uskoro 🐾

#MyPetsHappyPlace

 

 

Poslovnica

Dobro došli na Pet Atelier web stranicu. Cijenimo što želite znati više o nama i svakako se veselimo što ćete nas posjetiti i u našoj trgovini. Pet Atelier je lokalna i internet prodavaonica opreme i hrane za kućne ljubimce u Zagrebu.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak 12:00 – 20:00h (Ljetno radno vrijeme)
Subota 09:00 – 14:00h

Nedjeljom i blagdanima poslovnica ne radi.

VI Podbrežje 24, Zagreb

Ažurirano 09.07.2024.