Mi ne biramo strane između tima Pas i tima Mačka, jer smo svi jedan tim Ljubimac. Tvoje mjesto u našem timu te čeka!

Upoznaj nas 🐾

Pet Atelier nije samo trgovina, već mjesto gdje je svaka šapa posebno cijenjena. Naša misija je pružiti vlasnicima pasa i mačaka proizvode i rješenja koja će obogatiti živote njihovih ljubimaca, potičući mentalnu stimulaciju koja doprinosi dugom i sretnom zajedničkom životu. Radujemo se svakoj prilici da upoznamo ljubimce i pružimo im mogućnost da sami izaberu svoje favorite među igračkama, hranom i poslasticama.

Naš cilj je kreirati pawtastično iskustvo kupovine prilagođeno potrebama i željama ljubimaca, gdje je svaki posjet više od obične kupovine. Iako smo relativno novi na sceni, otvorivši vrata 16. svibnja 2022., svaki dan rastemo i razvijamo se uz podršku naše zajednice vlasnika i ljubimaca. Naš pristup je osoban i temelji se na dugoročnim odnosima, pružajući savjete i podršku u svakom aspektu brige o ljubimcima.

Pridružite nam se u ovoj izvanrednoj avanturi, gdje zajedno gradimo zajednicu koja cijeni i slavi svaku šapu. Vaša prilika da postanete dio našeg tima i doprinesete boljitku života kućnih ljubimaca čeka vas ovdje, u Pet Atelieru. Hvala što ste odvojili vrijeme da saznate više o nama. Vidimo se uskoro! 🐾

Otvorene pozicije

TRENUTNO NEMA OTVORENIH POZICIJA

Otvorene molbe za Rad u Pet Atelieru

Volite životinje i uživate u interakciji s vlasnicima kućnih ljubimaca? Želite li biti dio tima koji se svakodnevno trudi pružiti najbolje proizvode i usluge za naše četveronožne prijatelje? Pet Atelier je pravo mjesto za vas!

U Pet Atelieru, uvijek smo otvoreni za talentirane i entuzijastične pojedince koji žele pridonijeti našem timu i zajednici. Bez obzira imate li iskustvo u radu s kućnim ljubimcima ili ste entuzijast spremni učiti, pozivamo vas da se prijavite i podijelite svoju ljubav prema životinjama s nama.

Posebno pozdravljamo studente koji traže priliku za rad uz studij, gdje mogu primijeniti svoje znanje i razviti vještine u praksi.

Kako se prijaviti?

Jednostavno pošaljite svoj životopis i motivacijsko pismo na info@petatelier.hr s predmetom “Otvorena Prijava”. Podijelite s nama svoje iskustvo, znanje i što vas motivira da se pridružite Pet Atelier timu. Ako ste student, molimo navedite vaše raspoloživo radno vrijeme kako bi uskladili rad u Pet Atelieru s vašim akademskim obvezama.

Započnite svoju pawtastičnu karijeru u Pet Atelieru danas! Zajedno s nama ostvarite pozitivan utjecaj u životima ljubimaca i njihovih vlasnika. Veselimo se vašoj prijavi i mogućnosti da vas pozdravimo u našem timu.

Zašto biti dio Pet Atelier tima?

Vjera u Uspjeh: U Pet Atelieru, svjesni smo važnosti svakog člana tima u zajedničkom stvaranju pozitivnog utjecaja na radnu okolinu. Vaša ambicija i predanost su ključni elementi koji nas vode naprijed, a mi smo tu da omogućimo platformu na kojoj možete rasti, učiti i ostvariti svoje ciljeve, doprinoseći ne samo uspjehu naše tvrtke, već i pozitivnoj promjeni u svijetu kućnih ljubimaca.

Kultura: Kultura našeg radnog mjesta je od vitalne važnosti za nas. Rad u poticajnom okruženju, gdje su timski rad i inovacije cijenjeni, omogućava svakom članu našeg tima da svakodnevno donosi pozitivne promjene. Vaš doprinos oblikuje našu kulturu i pomaže nam u stvaranju radnog okruženja koje je produktivno, zabavno i ispunjavajuće.

Podrška u Razvoju Karijere: Naši zaposlenici su stup našeg uspjeha. Stoga smo posvećeni pružanju podrške u vašem profesionalnom razvoju i slavimo svaki vaš uspjeh.

Pogodnosti: Briga o našim zaposlenicima centralni je dio naše filozofije. Nastojimo osigurati da se svaki član našeg tima osjeća cijenjenim i zadovoljnim. Zato nudimo materijalne i nematerijalne pogodnosti koje obogaćuju vaše iskustvo rada u Pet Atelieru.

Zajedničko Prevladavanje Izazova: Predani smo uspješnom savladavanju svih izazova koji nam se nađu na putu. Kroz suradnju i zajednički rad, postavljamo nove standarde u brizi o kućnim ljubimcima, pritom izgrađujući čvrstu i pouzdanu ekipu koja je spremna suočiti se s bilo kojim izazovom.

U Pet Atelieru, ne samo da ćete pronaći ispunjavajući posao, već i zajednicu koja vrednuje vaš doprinos i pruža vam priliku da ostvarite pozitivan utjecaj u životima vlasnika kućnih ljubimaca i njihovih najdražih četveronožnih prijatelja.