Izdržljive i kvalitetne igračke za pse od prirodne gume

Odaberite iz naše raznolike kolekcije gumenih igračaka za pse! PlayDog nudi igračke za igru ​​i dresuru pasa koje su izdržljive, kvalitetne i sigurne za zube i zdravlje vašeg ljubimca. Svaka igračka izrađena je s ljubavlju i pažnjom za detalje – baš kao što bismo je napravili za svoje najbolje prijatelje.

Zašto odabrati PlayDog?

Playdog misija je riješiti problem vlasnika, a time i osigurati najkvalitetnije i najtrajnije igračke za pse. Svi playdog proizvodi imaju EU certifikat za kvalitetu i sigurni su za zdravlje i zube vaših ljubimaca. Playdog gumene igračke za pse karakterizira izdržljivost – psi se s njima igraju mjesecima, neki čak i godinama!

Kvaliteta

Sve playdog igračke su izrađene od prirodne gume koja nije samo otporna, već je i meka na dodir. Svaka igračka pažljivo je osmišljena i proizvedena kako bi bila privlačna psu, ali i kako bi izdržala njegove aktivnosti.

Izdržljivost

Playdog igračke za pse izuzetno su izdržljive. Znamo da psi mogu biti vrlo energični i zahtjevni kada je riječ o igračkama, stoga su naše igračke dizajnirane da izdrže snažno žvakanje, bacanje i povlačenje.

Pas trči s PlayDog Chew Ball loptom

Sigurnost

Sigurnost je najvažnija briga. Svaka playdog igračka sigurna je za vašeg psa. Koristimo samo prirodne materijale bez otrovnih tvari, a same igračke dizajnirane su tako da minimaliziraju rizik od gušenja ili ozljeda.

Pas u igri vuče Pull igračku od PlayDog-a

Zanimljivo

Znamo da svaki pas ima svoje jedinstvene preferencije kada je u pitanju igra. Zato naš asortiman igračaka za pse dolazi u raznim oblicima, veličinama i teksturama, a svaka pruža različite vrste stimulacije.

Najkvalitetnija prirodna guma

PlayDog gumene igračke za pse izrađene su od najkvalitetnije prirodne gume. To osigurava da su PlayDog igračke izdržljive i kvalitetne igračke za pse od prirodne gume otporne na žvakanje, ali sigurne i bezopasne za zube i desni vaših ljubimaca.

Pozivamo vas da se pridružite našoj Pet Atelier zajednici putem jednostavne prijave na newsletter. Ostanite u tijeku s najnovijim informacijama o prehrani kućnih ljubimaca, novim proizvodima, savjetima i ekskluzivnim ponudama. Pridružite nam se i poboljšajmo zdravlje naših ljubimaca zajedno!

Stranica ažurirana 10.03.2024.