Opći podaci o trgovcu

Naziv: Fresh Express j.d.o.o. (Trgovina Pet Atelier)
OIB: 81066132933
MBS: 081119044
MB: 04783034
Adresa sjedišta: Južna obala IX. 22, 10020 Zagreb
Nadležan trgovački sud u Zagrebu, Tt-22/35433-1
Adresa elektroničke pošte: info@petatelier.hr
IBAN: HR57 2402006 1101112253 kod Erste&Steiermärkische Bank d.d.

 

Opći uvjeti reklamacije i povrata

Poštovani kupci,

Svjesni smo koliko je važno da svaki proizvod koji kupite u našoj online trgovini zadovoljava vaše potrebe i očekivanja. U Pet Atelieru se trudimo osigurati kvalitetu svih proizvoda, ali ukoliko naiđete na problem, tu smo da riješimo svaku situaciju u skladu s pravima potrošača.

Prije nego što se obvežete na kupovinu, želimo vam omogućiti da u potpunosti razumijete naše uvjete prodaje. Na našoj početnoj stranici, na dnu, možete pronaći poveznicu “Opći uvjeti poslovanja“. Klikom na ovaj link, bit ćete usmjereni na stranicu koja sadrži detaljne informacije o našim uvjetima i postupku kupnje.

Ova obavijest je u skladu s člankom 57. stavkom 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 19/2022), koji zahtijeva transparentnost prema korisnicima prije sklapanja ugovora. Na ovoj stranici, također ćete pronaći informacije o vašem pravu na jednostrani raskid ugovora, uključujući obrazac za raskid, koji je u skladu s člankom 61. stavkom 1. i 2. Zakona o zaštiti potrošača.

U slučaju da želite reklamirati proizvod, molimo vas da ga vratite unutar dogovorenog roka, a ne kasnije od 6 mjeseci od datuma kupnje. Prilikom reklamacije potrebno je priložiti račun i vratiti proizvod u originalnoj ambalaži. Svaku reklamaciju ćemo smatrati valjanom nakon što pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. Nakon primitka vaše valjane reklamacije, u roku od 15 dana zamijenit ćemo proizvod.

Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni s proizvodom i želite ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora, potrebno je obavijestiti nas, Fresh Express j.d.o.o. o vašoj odluci prije isteka roka. Da biste to učinili, možete nam poslati izjavu poštom na adresu Južna obala IX. 22, 10020 Zagreb ili elektroničkom poštom na info@petatelier.hr. U vašoj izjavi trebaju biti navedeni: broj računa, datum računa, vaše ime i prezime, vaša adresa, broj telefona i adresa elektroničke pošte.

Svjesni smo koliko je brza i učinkovita komunikacija važna u ovakvim situacijama. Stoga, prije vraćanja proizvoda, molimo vas da nas kontaktirate na broj telefona 099 3166 939, dostupni smo ponedjeljak-petak od 09:00-20:00h i subotom od 09:00-14:00h. Isto tako nas možete kontaktirati putem elektroničke pošte na adresu info@petatelier.hr

Sukladno EU regulativi od 15. veljače 2016., imate mogućnost riješiti sporove vezane uz online kupnju putem ODR platforme, na koju možete pristupiti ovdje.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, imate pravo raskinuti ugovor sklopljen na daljinu u roku od 14 dana od zaprimanja paketa. Povrat ili zamjena robe je moguća pod uvjetom da originalne etikete nisu skinute s proizvoda i da posjedujete originalne kutije u kojima su artikli isporučeni. S obzirom na očuvanje kvalitete, ne možemo prihvatiti proizvode na kojima je ambalaža oštećena ili promijenjena.

Ukoliko želite vratiti ili zamijeniti proizvod, trošak povrata snosite vi, dok će trgovina Pet Atelier pokriti trošak slanja zamjenskog proizvoda. Opcija povrata sredstava na vaš tekući račun je također dostupna.

Za sve dodatne informacije vezane uz povrat ili zamjenu, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona +(385) 99 3166 939 ili putem elektroničke pošte na adresu info@petatelier.hr

S poštovanjem,
Vaš Pet Atelier