Welcome Summer Pawty

Pozivamo vas da nam se pridružite na Welcome Summer Pawtyju, druženju za tebe i tvog psa u organizaciji Shelby&Co. i Pet Ateliera. Ljeto samo što nije stiglo i tim se povodom ove subote družimo na najboljem Pawtyju u gradu. Uz dobro društvo i pawtastičnu atmosferu, na eventu ćete moći upoznati Shelby&Co. ekipu i uživo vidjeti te isprobati njihove cool šilterice i torbe za vlasnike pasa.

Također, za vas i vaše njuškice pripremili smo i zanimljiv sadržaj i odlične popuste:

  • Shelby&Co. proizvode po promotivnim cijenama
  • 10% popusta za kupnju u Pet Atelieru za sve koji kupe neki od Shelby&Co. proizvoda
  • „Summer Foto kutak“ za tebe i tvog ljubimca
  • NJUŠKOIGRE – Shelby&Co. nagrada za najbržu njušku
  • NAGRADNO IZVLAČENJE u kojem možeš osvojiti Shelby&Co. kapu po izboru (u izvlačenje ulaze svi koji taj dan kupe neki od Shelby&Co. proizvoda i obave kupnju u Pet Atelieru)
  • Kutak s ukusnim poslasticama i osvježenjem za tebe i tvog krznenog prijatelja

Datum: 15.6.2024.

Vrijeme: od 10 do 14 sati

Lokacija: Podbrežje VI. 24, 10020 Zagreb

O brendu

 Mi smo Shelby, Tihana i Mirko, trio koji stoji iza domaćeg brenda „Shelby&Co.“

Svoju strast i ljubavi prema psima, prirodi i avanturama pretočili smo u naš mali obiteljski brend.

Naša prva kolekcija, kojom smo se predstavili, sastoji se od šilterica i gymsack torbi namijenjenih svim ljubiteljima mode i pasa.

Posebnost naših proizvoda su statement natpisi u kojima će se većina vlasnika pasa prepoznati. Neki od njih su: „Adventuring with my dog“ i „Dog vibes only“ koji su se pokazali kao vaši favoriti ili primjerice natpis „NO! You cant pet my dog.“ na jednom modelu torbe koji se pokazao kao pun pogodak. Jer zbilja, tko se od nas nije našao u situaciji kada je trebao reći „NE“, bilo iz razloga što je pas plah, reaktivan, tjera se… ili jednostavno ni pas ni vi ne volite da netko ulazi u vaš osobni prostor.

Također cilj nam je bio napraviti proizvode koje su ujedno i funkcionalni i koje možete koristiti u šetnjama sa svojim ljubimcem; torbe idealne za spremiti poslastice i vodu, koja je neizostavna u ovim vrućim danima, i šilterice koje će vas zaštititi od sunca, a u isto vrijeme su i statement komadi kojima možete izraziti ljubav prema svojem ljubimcu.

Uskoro će se u našem asortimanu naći i proizvodi za pse na kojima već neko vrijeme vrijedno radimo.

Suradnje

Kako i sami redovito podupiremo domaće male proizvođače i brendove, dogovorili smo i suradnju s dva nama draga brenda; hrvatskim brendom Bark&Run i brendom Baro iz susjedne nam Slovenije.

Najnoviji projekt kojem se posebno veselimo je Summer Pawty koji organiziramo u suradnji s Pet Atelierom – poznatom prodavaonicom opreme i hrane za kućne ljubimce u Zagrebu.

Cilj nam je širiti svijest o važnosti potpore malim lokalnim biznisima i važnosti međusobne suradnje i vjerujemo da kada imaš dobru ideju i dobar proizvod te kada radiš sa srcem ljudi će to i prepoznati.

Upoznaj nas

Želiš saznati više o nama?! Trk na naše društvene mreže i članke, te pronjuškaj više 😉

Shelby&Co. Instagram

https://www.instagram.com/shelbyandco.limited/

Journal.hr

https://www.journal.hr/lifestyle/shelbyco-journal-pets/

Stilueta.net

https://stilueta.net/shelby-co-je-brend-inspiriran-ljubavlju-prema-psima-i-prirodi/

Grazia.hr

https://grazia.hr/shelby-co-novi-brend/

Ljepotaizdravlje.hr

https://www.ljepotaizdravlje.hr/shelby-co-novi-brend-psi/