Paint&Paws u Pet Atelieru

Paint&Paws nastavlja se i u 2024. godini!

Paint&Paws radionice su radionice u tipu “Vino i slikanje” na kojima glavnu ulogu slikara imaju psi. Koncept ovih radionica u Pet Atelieru počeo je u sklopu božićnog druženja i proslave uspješne poslovne godine, ali će se zbog velikog interesa i dojmova sudionika održavati i kroz 2024. godinu.

Osim što stvaraju prava umjetnička djela, njuške se na radionicama mogu družiti i igrati, dok vlasnici minglaju i zabavljaju se uz čašu vina.
Svi sudionici doma nose najljepšu uspomenu koju su izradili zajedno sa svojim najboljim prijateljem.

Kako nam je bilo na prethodnim radionicama možete pročitati na našem blogu ili na portalu Journal.hr, a snimke možete pogledati na Instagram ili Facebook profilu.

Na radionicu se možete prijaviti putem web shopa, kupnjom Paint&Paws proizvoda, i to na način da ga naručite i platite na bilo koji od ponuđenih načina, osim pouzećem – takve prijave se neće uzimati u obzir.

Cijena proizvoda od 5 eura je kotizacija za radionicu, a zapravo predstavlja “poklon bon” koji možete iskoristiti na kupnju u dućanu za vrijeme trajanja radionice. Molimo Vas da u košarici označite dostavu “Besplatno preuzimanje u trgovini na adresi VI Podbrežje 24, Zagreb”.
U slučaju odustajanja, ne vraćamo uplaćena sredstva. Kad se popune sva raspoloživa mjesta, proizvod će postati rasprodan. Metoda popunjavanja je “najbrži prst”. Broj mjesta je ograničen zbog kapaciteta prostora.

Termin iduće radionice je subota, 13.01.2024. godine od 15 do 17 sati.
Tema radionice je “Pawcasso” – apstraktni motiv.
Radionica se održava u Pet Atelieru na adresi Podbrežje VI. 24, 10000 Zagreb.

Kupnja jednog komada proizvoda Paint&paws znači jednu njuškicu, a njušku može pratiti više ljudi. Ako imate više njuški i želite da svi slikaju, molimo vas da u košaricu dodate komad za svaku njuškicu i za svaku osigurate ljudsku pratnju.
Broj njuški nam je važan zbog planiranja količine materijala za slikanje.

Ukoliko se popune sva parking mjesta ispred dućana, u blizini postoji javna parkirna površina u ulici Žarka Dolinara ili ispred Osnovne škole “Kajzerica”.

Kako nam je bilo na prethodnim radionicama možete pročitati na našem blogu Najljepše blagdansko događanje u Pet Atelieru: Paint&Paws

Form

Pozivamo vas da se pridružite našoj Pet Atelier zajednici putem jednostavne prijave na newsletter. Ostanite u tijeku s najnovijim informacijama o prehrani kućnih ljubimaca, novim proizvodima, savjetima i ekskluzivnim ponudama. Pridružite nam se i poboljšajmo zdravlje naših ljubimaca zajedno!

Stranica ažurirana 06.01.2024.