Novosti

Najljepše blagdansko događanje u Pet Atelieru: Paint&Paws

Pet Atelier odlučio je zahvaliti svojim kupcima na povjerenju i proslaviti završetak uspješne poslovne godine na skroz drugačiji način. Umjesto klasičnog božićnog domjenka organizirano je druženje pod nazivom “Paint&Paws” i to po prvi put u Hrvatskoj.

Paint&Paws radionice su radionice u tipu “Vino i slikanje” na kojima glavnu ulogu slikara imaju psi. Budući da su održane kao božićno druženje, psi su šapicama na platnu slikali božićne motive, a vlasnici su slike završavali i ukrašavali kistovima po želji. Prva radionica održana je 09. prosinca 2023., a zbog dojmova sudionika i svih koji su vidjeli snimke s događanja na društvenim mrežama, isplanirana je i druga radionica 16. prosinca 2023. Odaziv za drugu radionicu premašio je sva očekivanja i prostorne kapacitete, a kako bi svi prijavljeni ipak mogli prisustvovati, Pet Atelier je u istom danu održao dvije radionice u dvije grupe.

Četveronožni sudionici radionice jako su se zabavili međusobno se družeći i igrajući. Njihovi vlasnici stekli su nove prijatelje i družili se uz klopu, kolače i čašu vina. Na događanju je pristustvovala i ekipa iz Snackersa koja se pobrinula da svatko dobije poklon ispod bora, kao i veterinarka koja je počastila njuškice s Dibaq Sense poslasticama i hranom te vješto odgovarala na sva pitanja. Svi sudionici radionice su bili oduševljeni ovim sasvim novim konceptom i idejom, a doma su ponijeli najljepše blagdanske uspomene koje su stvorili sa svojim najboljim prijateljem. Pet Atelier je zamolio svakog sudionika da se šapicom “potpiše” na jedan komadić papira i svim šapicama ukrasio svoje božićno drvce. Kao dodatan poklon, Pet Atelier je svim sudionicima omogućio popust na cjelokupni asortiman tijekom trajanja radionice. 

O Paint&Paws radionici pisali su i medijski portali, a članke možete pročitati na journal.hr, miss7 i jolie.hr. Koliko je zaista bilo zabavno, možete pogledati na našim društvenim mrežama – i prvu i drugu radionicu. U plan za 2024. već smo ubacili Paint&Paws radionice kao redovitu aktivnost pa Vas pozivamo da pratite naše društvene mreže i newsletter kako biste se mogli na vrijeme prijaviti (broj sudionika je ograničen zbog kapaciteta prostora).

Odgovori